Välkommen till Business Wellness Family

Här kommer du se intressanta artiklar, info inifrån Business Wellness Group, inspirerande berättelser från interna eller externa medlemmar ur Business Wellness-familjen, samt jobberbjudande, events med mera.

Vi satt oss ner med Mikael Balkö, ansvarig partner och en av hjärnorna bakom Business Wellness Family för att få veta mer om tanken bakom detta initiativ:

Varför finns Business Wellness Family?

Det korta svaret är för att stärka vårt nätverk för att vi ska kunna hjälpa till att bygga framtidens ledare inom näringsliv och offentlig förvaltning.

Får jag dra det långa svaret så går det tillbaka till vår vision Sensible Growth. Everywhere och vår mission Business Wellness. När vi inför Business Wellness Forum 2015 satte oss ner för att ta fram en strategi för att uppnå vår vision så slutade det med en 100-årsstrategi som är uppbyggd av 9 principer. Några av dessa principer fastnade hos mig och är anledningen till att jag tycker det är så viktigt med Business Wellness Family. Jag skulle vilja lyfta fram vår princip om långsiktighet där vi i alla våra relationer eller investeringar vill ha ett långsiktigt perspektiv, exempelvis så tror vi att våra investeringar i Centigo India och China först 10 år efter start kommer ge en rejäl avkastning. Samma sak gäller relationer till kunder och medarbetare, att vi vill vara långsiktiga och förstår att relationerna ser olika ut över tiden. Medarbetare som vill göra något annat och väljer att lämna Business Wellness Group för att de vill växa genom nya erfarenheter och insikter. Vissa av dessa väljer sen att komma tillbaka vilket vi alltid blir glada av och vissa fortsätter utvecklas på annat håll. Vi vill att Business Wellness Group ska vara ett växthus för människor. Det växthuset inkluderar både de som arbetar inom Business Wellness Group och de som valt att arbetar någon annanstans. Därför så får alla som har varit del av Business Wellness Group behålla sitt anställningsnummer föralltid.

Vad kommer externa medlemmar få ut av Business Wellness Family?

Vi vill att det skall finnas en gemenskap mellan de som har eller just nu arbetar i något av bolagen där man kan vända sig till varandra för att få inspiration eller stöttning. För att få det att hända så har vi skapat vår stöttande struktur med LinkedIn och vår site samt anordna träffar där vi tar upp aktuella ämnen för diskussion. För att vi ska kunna gör något som är efterfrågat så behöver vi feedback och vi tar gärna emot åsikter och förslag på businesswellnessfamily@centigo.se på vad ni vill se här i framtiden!