Personlig produktivitet med GTD!

Som medlem i Business Wellness Family får du anmäla två personer till vår kurs i personlig produktivitet ”GTD Fundamentet” den 30 nov och behöver endast betala för en. Gå in på www.centigo.se/gtd och använd rabattkoden ”ALUMNI”.

Grundtanken i GTD-metodiken är att vi bör sluta hålla saker vi ska göra något med i minnet och istället placera dem i ett system utanför huvudet. Detta kallar psykologerna för distribuerad kognition. Kort och gott är hjärnan bäst på att vara kreativ och komma på nya idéer, tankar och lösningar, inte hålla reda på dem!

Vi måste bygga systemet så att vi kan lita på att det kommer påminna oss om det vi ska göra i rätt tid och även skaffa oss goda vanor som gör att vi återkommer till systemet regelbundet.

När vi lyckas med detta hjälper systemet oss med att hålla reda på våra åtaganden och tankekapacitet  frigörs som gör det lättare för oss att hålla fokus på en sak i taget. Vi blir med andra ord mer produktiva, får mer kontroll i vår vardag och mår bättre.

Tusentals människor världen över har redan upptäckt GTD-metodiken. Nu tycker vi det är dags för dig att ta reda på vad GTD kan göra för ditt välbefinnande och professionella karriär. Hör av dig till oss så får du veta mer!

Gå in på www.centigo.se/gtd och anmäl två men betala för en! använd rabattkoden ”ALUMNI”

Vill du veta mer?

Kontakta Pontus Axelsson

Pontus 2014 liten

Tel: +46 8 5223 73 52

Email: pontus.axelsson@centigo.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *