Att göra det nödvändiga eller det möjliga – 4FP

Digitalisering, globalisering och förändrade värderingar har vänt upp och ner på många etablerade sanningar. Vi har fått se nya affärsmodeller som  slagit ut hela branscher och nya aktörer som förpassar tidigare dominanter till en tillvaro i skuggan. Allt detta har gjort att förändringstakt och konkurrens ökat radikalt. I den turbulenta verklighet som möter våra företag och organisationer är ledarskap och ledningsförmåga en av de viktigaste faktorerna som avgör vilka som utvecklas och vilka som avvecklas. Dagens ledare måste klara av att hantera den grundläggande paradoxen för framgång, nämligen att samtidigt vara både effektiv och dynamisk.

Inom Business Wellness Group gör vi därför satsningar på att öka vår förmåga att hjälpa våra kunder hantera och utvecklas med tiden. Ett företag som vi haft ögonen på en längre tid är For Full Potential eller 4FP (www.4fp.se). 4FP har utvecklat en unik metod för ”chefs- och ledningsutveckling på riktigt”. Integrerad lednings- och verksamhetsutveckling som ger resultat. Det spännande med metoden är att den omfattar både det yttre, hur man utvecklar företaget eller den del av företaget man leder, samt det inre, hur jag som människa hanterar svåra situationer och hur jag kan öka min egen förmåga radikalt. Allt detta görs utifrån verkliga praktiska utmaningar i företaget, alltså på riktigt.

Tillsammans med 4FP har vi skapat en Academy inom ramen för Business Wellness Group där vi erbjuder dels ett öppet program som passar väldigt bra för ledare som fått en uppgift eller en ny roll där det finns möjlighet till och ofta förväntningar på radikal utveckling och dels ett program för hela företagsledningar som står inför riktigt tuffa projekt eller utmaningar som kommer kräva det yttersta av ledningen för att lyckas.

4FP har skrivit en mycket intressant och lättläst bok om den metodik man utvecklat. Som medlem i Business Wellness Family vill vi ge dig möjlighet att lära känna metoden. Därför erbjuder vi dig ett gratisexemplar av boken. Skicka ett mail till Fredrik Palmgren, fredrik.palmgren@centigo.se, med uppgift om leveransadress så kommer boken på posten.

Vill du veta mer?

Kontakta Fredrik Palmgren

Fredrik

 

fredrik.palmgren@centigo.se

070 688 54 16.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *