Varför borde du känna till Thor Bjørklund?

Som du kanske vet var det inte en svensk, utan ovanstående norrman som uppfann osthyveln.

Men visste du, när du steg upp imorse, att det skulle bli med hjälp av ditt entreprenörskap som Accigo hösten 2016 skulle etablera sig i hans hemland, Norge? Du läste rätt; Accigo Norge!

Vi vet att du finns bland oss – du som med energi & glöd vill vara med och sätta in ytterligare en nål i vår marknadskarta.

Nu behöver vi bara få veta vem du är – och bekräfta att du brinner av iver att ställa dig på den trampolin vi ställer fram för dig som vill ta språnget vidare, och bli vår ”sambandscentral” i Norge.

Världens tillfälle väntar på andra sidan gränsen: nya utmaningar, meriter och glädjeämnen.

  • Sprid Accigos och Business Wellness kultur, värderingar och erbjudande till nya arbetsteam och kunder.
  • Bygg upp ett landskontor från grunden. Du kommer vara med från planering och rekrytering till genomförd etablering.
  • Påverka Accigos utlandsetableringar. Norge-introduktionen är ett mycket strategiskt pilotprojekt. Ambitionen är att detta ska kunna stå modell för hur vi rullar ut vårt erbjudande på andra marknader.
  • Ovärderliga personliga erfarenheter och ökad kraft i ditt konsultvarumärke. Den som på plats varit med om att forma en utlandsetablering får förutom personlig stolthet och tillfredställelse en särställning på arbetsmarknaden.
  • Ett tillfälle att se dig om: besök Isbjörnsklubben, upplev friskheten i ett land som åkt skidor i över 4000 år eller fira den 2:a advent traditionsenligt genom att avnjuta(?) den klassiska norska rätten Smalahove – en delikatess som består av ett tillagat fårhuvud.
  • Odla kontakter för livet.

Utkik. Innovatör. Attaché. Säljare. Team Leader. Exekutiv. Doer. Skidåkare. Kulturperson.

Den bästa arbetsbeskrivningen av ett uppdrag som ligger på ritbordet är att du kommer vara med i högt och lågt. Du kommer varva organisation och nyförsäljning med centrala Accigo-kännetecken som ledarskap och kulturfrågor.

Förutom din egen kompetens och drivkraft kommer öppna sinnen, flexibilitet och learning by doing vara viktiga delar på vägen mot målet.

Vid din sida har du vår lokala norska entreprenör, vilket kan vara särskilt värdefullt när det inledningsvis kan handla mycket om att ”staka ut markerna”. Därutöver kommer du att ha minst en kollega från Sverige på plats som stöd plus central hjälp från Stockholm. Och de medarbetare du själv rekryterat, förstås.

Ditt högkvarter ligger i centrala Oslo. Du ska vara beredd att bo i Norge minst 1 år.

 

Om du har frågor så hör av dig till Jan Mentzer eller Mikael Balkö

Ditt intresse sänder du till Jan Mentzer (jan.mentzer@accigo.se) senast 2016-03-30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *